Verdonk Toegevoegde Waarde Recruitment

Recruitment with a different approach


Welkom bij Verdonk Toegevoegde Waarde Recruitment
Namens Frank Verdonk en Bjorn de Blieck heet ik u welkom op de site van Verdonk Toegevoegde Waarde Recruitment(VTWR).

Verdonk Toegevoegde Waarde Recruitment verbindt (freelance) IT-Professionals(in de meest ruime zin van het woord) uit Nederland, Europa en van buiten Europa met opdrachtgevers in Nederland. Dit doet zij, inmiddels al ruim 3,5 jaar uitermate succesvol op haar eigen, unieke manier. Hierover kunt u meer lezen op de volgende pagina.

VTWR richt zich primair op de volgende 3 doelgroepen:

1 (Freelance) IT-Professionals uit Nederland óf professionals wonend (en bij voorkeur ook werkend) in Nederland die minimaal de Engelse taal beheersen en die hetzij per direct beschikbaar zijn of op korte termijn beschikbaar komen.

2 (Freelance) iT-Professionals die bij vertrouwde business partners in dienst zijn en per direct beschikbaar zijn of op korte termijn beschikbaar komen.

3 (Freelance) IT- Professionals uit Europa en kennismigranten van buiten Europa.

Hoewel VTWR zich primair richt op de bovenstaande doelgroepen is zij ook zeer goed in staat om kandidaten te helpen die de voorkeur geven een payroll- (verkapt dienstverband) of Deta-Vast constructie(eerste periode freelance en vervolgens in dienst bij de opdrachtgever). Sporadisch helpt VTWR zelfs kandidaten die op zoek zijn naar een vaste baan.