Verdonk Toegevoegde Waarde Recruitment

Recruitment with a different approach


Wie zijn wij?

Wij zijn Frank Verdonk en Bjorn de Blieck, 1 Senior Recruiter & 1 Junior Recruiter die er voor gekozen hebben het net even wat anders te doen dan de rest van de meeste recruiters. Frank draait al een tijdje mee op de markt en merkte dat met de huidige manier van recruiten het ook anders kon en is V.T.W.R. ( Verdonk Toegevoegde Waarde Recruitment ) opgericht. Het kan persoonlijker, directer en transparanter.

In plaats van het rondstrooien met iemand c.v. op iedere opdracht, leggen we nu eerst alle bekende info aan onze kandidaat voor en na akkoord van de kandidaat ( en evt. ingevulde formulieren ) stellen we de kandidaat voor op de opdracht. Wij krijgen per dag diverse ( freelance/zzp, payroll ) beschikbare opdrachten in de IT sector toegestuurd direct en indirect van opdrachtgevers, deze filteren we en gaan deze dan matchen aan de skillset en wensen van onze kandidaten en als we een 80 a 85 % match hebben tussen kandidaat en opdracht sturen we deze aan hem/haar door.

Geïnteresseerd ? stuur ons een E-mail naar fverdonk@vtwr.nl of bdeblieck@vtwr.nl en wij sturen je onze werkwijze door ! of heb je liever een persoonlijk gesprek dan zijn wij te bereiken op telefoonnummer 06-25283911, je kan ook op afspraak langskomen. We zijn gevestigd op de tweede verdieping op de Hofpoort 75 te Nieuw-Vennep